Ποιος “έφαγε” τον Γεωργαντα! Μέτα από 12 χρόνια … δεν θα παρουσιάσει την Ήμερα Θετικής Ενέργειας στο ΟΑΚΑ!

Αναμενόμενο ή όχι??? Και όμως … μετά από πολλά χρόνια στην φετινή εκδήλωση για την Ήμερα Θετικής Ενέργειας που θα γίνει στο ΟΑΚΑ με την συμμετοχή πολλών αγαπημένων καλλιτεχνών … δεν θα ειναι ο Θέμης Γεωργαντας, ως παρουσιαστής! Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου (δείτε παρακάτω) την παρουσίαση θα αναλάβει ο Μιχάλης Κουινελης από τους Stavento!

Να τονίσουμε σε αυτο το σημείο οτι ο Γεωργαντας όλα αυτά τα χρόνια, ήταν ο Πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας και ειχε και αποκλειστικό συμβόλαιο με την ΑΜΙΤΑ με πολύ καλές χρηματικές απολαβές.

Τι παίχτηκε όμως φέτος? Άραγε για πιο λόγο έγινε αυτό?  Το ψάχνουμε και σας λέμε …

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H Amita Motion, προσκαλεί τους νέους για 13η συνεχή χρονιά στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας, μια διοργάνωση-θεσμό πλέον για τη μουσική.

Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ με ελεύθερη είσοδο και ανανεωμένο concept, η Amita Motion θα υποδεχθεί τους επισκέπτες στον «Παράδεισο της Θετικής Ενέργειας και της μουσικής», με αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής και παρουσιαστή για φέτος τον Μιχάλη Κουινέλη των Stavento. Τον παλμό στο backstage θα δίνει o Σπύρος Μαργαρίτης. Mουσική, live acts, μοναδικές συνεργασίες επί σκηνής και πρωτότυπα διαδραστικά happenings θα συνθέσουν τη διοργάνωση.

Την Hμέρα Θετικής Ενέργειας, στο stage θα βρεθούν ο super star DJ Afrojack, οι Melisses, οι Playmen, η Έλενα Παπαρίζου και η Ελένη Φουρέιρα. Mαζί τους οι Dj Pitsi, Snik,
Τhe Players, Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος. Special Guests της φετινής μουσικής γιορτής οι 2j, Jimko και Kristian Kostov.

Επίσης, μέσα από τον διαγωνισμό Positive Duets, δύο τυχεροί θα ζήσουν ένα μοναδικό ντουέτο με τις Melisses και την Έλενα Παπαρίζου. O τελικός νικητής θα αναδειχθεί μέσω ψηφοφορίας που είναι σε εξέλιξη στο thetikienergeia.gr και θα
ανακοινωθεί στις 14 Σεπτεμβρίου στα Social Media της Amita Motion.

Τέλος, αύριο Τρίτη 28 Αυγούστου ξεκινά ο διαγωνισμός Meet & Greet στα Social Media της Amita Motion, προσφέροντας σε 30 τυχερούς τη δυνατότητα να γνωριστούν με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

 

You might also like