Το παρασκήνιο της ρήξης Κανάκη–ΣΚΑΪ -Γιατί αποχώρησαν οι «Ράδιο Αρβύλα»

Το απόγευμα της Τρίτης, η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» (έτσι υπέγραφε την ανακοίνωση) έκανε γνωστό στο Facebook πως η εκπομπή δεν θα βγει ξανά στον αέρα του ΣΚΑΪ. Από την ανακοίνωση διατυπώνονταν σαφείς αιχμές σε βάρος του σταθμού, στις οποίες και γινόταν λόγος, μεταξύ άλλων, για «συναλλακτικό ήθος» από πλευρά ΣΚΑΪ. Όλα αυτά, ενώ όλο το περασμένο διάστημα, ο ΣΚΑΪ διαβεβαίωνε πως οι εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» θα επιστρέψουν, έστω και καθυστερημένα, στον αέρα του σταθμού με το νέο έτος.

Φυσικά, σε επικοινωνία του iefimerida.gr με ανθρώπους του ΣΚΑΪ, ενημερωθήκαμε πως η ανακοίνωση της ομάδας «Ράδιο Αρβύλα» ήταν κάτι που δεν περίμεναν. Από το κανάλι επεσήμαιναν σε κάθε τόνο πως ο ΣΚΑΪ έχει τηρήσει στο ακέραιο όλες του τις υποχρεώσεις απέναντι στην εκπομπή, χωρίς να συμβαίνει το ίδιο και από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πόλεμος ανακοινώσεων ΣΚΑΪ και «Ράδιο Αρβύλα»
Σε κάθε περίπτωση, το πρωί της Τετάρτης, η δικηγόρος του Αντώνη Κανάκη επιβεβαίωσε πως το κλίμα μεταξύ «Ράδιο Αρβύλα» και ΣΚΑΪ είναι τεταμένο. Η δικηγόρος του Αντώνη Κανάκη, Χριστίνα Παναγουλέα σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην «Φωλιά των Κου Κου»στο STAR, φέρεται να υπογράμμισε:

«Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια».

Η απάντηση από τον ΣΚΑΪ ήρθε το απόγευμα με μια σύντομη ανακοίνωση που σημείωνε: «Ο ΣΚΑΪ ιστορικά σέβεται και τηρεί όλους τους όρους που διέπουν κάθε συνεργασία του. Το ίδιο έπραξε και για τις εκπομπές ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ΒΙΝΥΛΙΟ και τη συνεργασία του με τον κ. Κανάκη. Καθένας έχει δικαίωμα να προσφεύγει στα Δικαστήρια. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής Δικαιοσύνης».

πηγή: iefimerida

You might also like