Πότε κάνει πρεμιέρα η Φαίη Σκορδά? Θα είναι ξανά-μανά πανελιστας ο Ουγγαρέζος?

Έκλεισε και τυπικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.

Πέντε χρόνια µετά την τελευταία τους συνεργασία στο πρωινό του Mega, οι δύο άλλοτε φίλοι και συνεργάτες θα σµίξουν και πάλι στον αέρα του ΑΝΤ1 από τις 17 Σεπτεµβρίου, οπότε κάνει πρεµιέρα το «Πρωινό», σύμφωνα με τη Realnews.

 

 

Όπως αποφασίστηκε φέτος, η Φαίη θα έχει λίγους και… καλούς συνεργάτες στο πάνελ της και θα μοιράζει κατάλληλα τον χρόνο της εκπομπής της ώστε να έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το τηλεοπτικό κοινό.

Όσοι γνωρίζουν καλά τους δύο παρουσιαστές, λένε πως η χημεία τους συνεχίζει να είναι πολύ καλή, όπως ακριβώς και πριν από πέντε χρόνια που ξαφνικά σταμάτησαν να συμπορεύονται τηλεοπτικά.

Πάντως, είμαστε περίεργοι να δούμε ποιος θα είναι ο ρόλος του, καθώς ειπε στο TV Έθνος …  ” δεν θέλω να ξαναγυρίσω ως πανελιστας αλλά δεν τιθειται και θέμα συμπαρουσιασης” …

Αρα τι θα κάνει, ακριβώς??? Ζώδια? Μαγειρική? Link? Η πρωινή εκπομπή εχει συγκεκριμένο format εδώ και χρόνια … Ποιος θα είναι ο ρόλος του, λοιπόν? Ελπίζουμε, μόνο μην ξανακάνει το Ougga-Challenge …!!!!

Επίσης, υποθέτουμε οτι τέτοιες δηλώσεις δεν θα τις έκανε, εαν πήγαινε στην Ελένη … γιατί η εκεί δεν τα σηκώνει η “απόλυτη” … κάνεις τα πάντα – όποτε στο ζητήσει! #mexri_kai_moustaki_tha_se_ evaze_na_ksiriseis

Τα υπόλοιπα επί της μικρής οθόνης… 

 

ΥΓ … Εκεί στον Ρυθμό 949 … όλα καλά????

 

 

You might also like