Ο AΝΤ1 ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη

Η διοίκηση του ANT1 με μία λιτή ανακοίνωση έκανε γνωστή, με τη σειρά της, τη λύση της συνεργασίας με τον παρουσιαστή Αντώνη Κανάκη μετά από 21 ολόκληρα χρόνια.


«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά για όλα όσα έχει προσφέρει στο κανάλι αυτά τα 21 πολύ δημιουργικά και επιτυχημένα χρόνια. Ευχαριστούμε πολύ», γράφει η ανακοίνωση του καναλιού.

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα ο Αντώνης Κανάκης εξέφραζε τη δυσαρέσκειά του ως προς τις επιλογές προσώπων στη late night ζώνη του καναλιού. Ωστόσο, παρά τη συμβατική του υποχρέωση να καταθέσει κάποιες ιδέες δεν το έκανε ποτέ. Από τον ANT1 υπήρξε δυσαρέσκεια σχετικά με την καθυστερημένη έναρξη και των δύο εκπομπών, αλλά και την απουσία τακτικής προβολής τους. Αυτό που διευκρινίζουν τα στελέχη του σταθμού είναι πως η λύση της συνεργασίας είναι καθαρά επαγγελματική και δεν επηρεάζει την προσωπική σχέση με τον παρουσιαστή. Άλλωστε ο ANT1, όπως τονίζουν, με νόημα τηρεί τα συμβόλαια του μέχρι το τελευταίο γράμμα τους.

Λίγο νωρίτερα, με ανακοίνωσή του ο Αντώνης Κανάκης ενημέρωσε για το τέλος της συνεργασίας του με τον τηλεοπτικό σταθμό αναφέροντας και ορισμένους από τους λόγους που τον οδήγησαν να λάβει αυτή την απόφαση. Μια απόφαση την οποία χαρακτηρίζει επώδυνη για τον ίδιο και εξηγεί με σαφήνεια τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει αυτή την δύσκολη απόφαση.

You might also like