Ο ΑΝΤ1 … μας ευχήθηκε “Καλά Χριστούγεννα” για την Μεγάλη Εβδομάδα!! Το τρολαρισμα στα social media …

Η΄τους… ματιάζουνε ή τους… ψεκάζουνε εκεί στον ΑΝΤ1! Τι να πω; Τι να σκεφτώ; Ποιο συμπέρασμα να βγάλω; Μα είναι δυνατόν χθες βράδυ, Δεύτερα 26/3/2018, να κάνω ζάπινγκ και να «πέφτω πάνω» στην επανάληψη του χριστουγεννιάτικου επεισοδίου του «Ρουκ Ζουκ»; Τέτοια τηλε-ατυχήματα δεν συνέβαιναν ούτε στο «Τηλε-Βόα» του Γιώργου Καπουτζίδη στο «Παρά Πέντε».

Μα αλήθεια, υπήρξε άνθρωπος που να αποφάσισε συνειδητά να βγει στον αέρα σε επανάληψη το συγκεκριμένο επεισόδιο; Και μάλιστα; Μόλις επτά ημέρες πριν την Μεγάλη Εβδομάδα; Κάτι μου λέει πως με τούτα και με ΄κείνα κάποιοι θα περάσουν… μεγάλο Γολγοθά  μέχρι το καλοκαίρι εκεί στο Μαρούσι και όχι μόνο.

Και να τα τύπου… «καλή χρονιά» και τα… «ευτυχισμένος ο νέος χρόνος» και να τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες, για να μην μιλήσω για το χριστουγεννιάτικο ντεκόρ που δέσποζε στο πλατό, το οποίο με τούτα και με κείνα, δεν θα μου έκανε εντύπωση αν μάθαινα το έχουν κρατήσει έτοιμο, στολισμένο όπως είναι, στην αποθήκη, σε περίπτωση που το χρειαστούν εκτάκτως. Να πως ήρθε τώρα το Πάσχα; Παίζει να το επιστρατεύσουν και για τον Δεκαπενταύγουστο!

Άντε βρε τώρα περιμένουμε την επανάληψη της θεατρικής παράστασης «Μάικ, ο φασολάκης»! Όσο για το ποια ήταν τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε το συγκεκριμένο, επίμαχο επεισόδιο; Μόλις 2,9% στο σύνολο και 2,3% στα νεανικά. Με άλλα λόγια με τέτοια νούμερα, ούτε… τζόκερ δεν πιάνεις.

Και μία απορία: Οι Αντεννικοί εκτός από δώρο Πάσχα θα πληρώσουν και… δώρο Χριστουγέννων; Γιατί έχω πολλούς γνωστούς και φίλους εκεί, να πάρω κανένα τηλέφωνο για δανεικά.

Φυσικά, η μετάδοση του χριστουγεννιάτικου επεισοδίου του «Ρουκ Ζουκ», έγινε η αιτία να «πέσει» το twitter από το τρολάρισμα των τηλεθεατών, οι οποίοι έδωσαν ρέστα! Και τι δεν σκέφτηκαν και τι δεν έγραψαν…

Ιδού και οι αποδείξεις:

    

 

Πηγή: tlife / Νανσυ Νικολαιδου

You might also like