«Κάτι κουρασμένα παλικάρια»: Οι τίτλοι του τέλους έπεσαν! Αυτό είναι το συγκινητικό «αντίο» του Νίκου Μουτσινά.

Ότι αρχίζει ωραίο, τελειώνει με πόνο! Και η αλήθεια είναι πως η σειρά «Κάτι κουρασμένα παλικάρια» ξεκίνησε ωραία, πολύ ωραία στον ΑΝΤ1 και έχοντας και μεγάλη φόρα.

Τα «Παλικάρια» ήρθαν στους δέκτες μας κι άρχισαν (για τα δεδομένα των προγραμμάτων του ΑΝΤ1) να σαρώνουν στους πίνακες τηλεθέασης, μιας και ο ταλαντούχος σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος κατάφερε για ακόμα μία φορά να στήσει μία χαριτωμένη παρέα. Μία παρέα με αγαπημένα πρόσωπα που μας κρατούσαν ευχάριστη συντροφιά, χαρίζοντάς μας απλόχερα πολλά χαμόγελα.

Μόνο που αμέσως μετά, τα «Παλικάρια» έπεσαν «θύμα» των πολλαπλών αλλαγών και… τηλε-μετακομίσεων, με αποτέλεσμα η δυναμική της σειράς σιγά-σιγά να εξατμιστεί και να φτάσουμε στο τώρα, όπου και τελικά πέφτουν οι τίτλοι του τέλους.

Μάλιστα, χθες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα και οσονούπω θα ολοκληρωθεί και η μετάδοση των επεισοδίων από τον ΑΝΤ1. Έτσι, ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να αποχαιρετήσει αυτή τη δουλειά με ένα αγαπησιάρικο μήνυμα, το οποίο κι ανέβασε χθες στα social-media.

«Ένας ακόμα κύκλος έκλεισε… Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη, τα γέλια και τις στιγμές που περάσαμε. Δε θα τις ξεχάσω… Το υπόσχομαι», έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς και πρόσθεσε στη λεζάντα ορισμένους από τους συνεργάτες του.

Και πίστεψέ με λατρεμένη, αξίζει τον κόπο να δεις το παρακάτω τρυφερό βίντεο από τα backstage της σειράς!

Πηγή : tlife

You might also like