Αυτή είναι η σειρά του ΑΝΤ1 που έκανε τη διαφορά!

Η αλήθεια είναι, πως από την πρώτη στιγμή φαινόταν πως η συγκεκριμένη σειρά θα έρθει αυτό το χειμώνα στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και θα τα καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και στη συνέχεια και τα πολυπόθητα ποσοστά τηλεθέασης. Κι αυτό γιατί είχαμε να κάνουμε με μία δουλειά που ήταν προσεγμένη από την πρώτη, μέχρι και την τελευταία της λεπτομέρεια.

Ο λόγος για την σειρά ,”Γυναίκα χωρίς όνομα”, η οποία κατάφερε να αποκτήσει φανατικό κοινό και κάπως έτσι να χαρίζει σε καθημερινή βάση υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στον ΑΝΤ1. Ποσοστά τηλεθέασης που ήρθαν κι έδωσαν το… φιλί της ζωής στην απογευματινή ζώνη του καναλιού, η οποία στη μετά “Μπρούσκο” εποχή, είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά.

Πιο συγκεκριμένα, το μήνα Δεκέμβριο η συγκεκριμένη σειρά έκλεισε με μερίδιο τηλεθέασης 20,0% στο δυναμικό κοινό «18-54» και 19,1 σε επίπεδο σεζόν (Σεπτέμβριος 2018 – Δεκέμβριος 2018).

Τέλος η σειρά “Γυναίκα χωρίς όνομα”, προηγείται και στη ζώνη μετάδοσής της το Δεκέμβριο, καταγράφοντας μέσο όρο τηλεθέασης 19,5% στο κοινό «18-54».

You might also like