Αποκλειστικό: Παίχτης του Power Of Love … συζεί ακόμα με την πρώην γυναικά του!

Απίστευτο και όμως , συμβαίνει κι αυτό!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το φιλικό του περιβάλλον, ο παίχτης του dating reality “Power of love”, που μεταδίδεται καθημερινά από τον ΣΚΑΙ, Νίκος Σπυριδαντωνακης, μένει κανονικά, στο ίδιο σπίτι, με την πρώην γυναίκα του, Μαρία, (από τον 2ο γάμο του) …!

Επίσης , στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας, η Γκαμπριέλα αποκάλυψε οτι ο Νίκος και η Αθηνά Χρυσαντιδου … φλερτάρουν κανονικότητα, ο ένας τον άλλον! Ε, και? Που είναι το πρόβλημα, θα μου πείτε … Το πρόβλημα είναι οτι η συγκεκριμένη παίκτρια είναι 19 χρονών και ο Νίκος έχει κόρη κοντά σε αυτή την ηλικία!!!!

Ωραίο story για τα “Διλήμματα” του “Φτιάξε Καφέ” της Καινούργιου … βγαλμένο από την ζωή!

Κλείνοντας, να σας πω,ότι στα πρώτα επεισόδια μας ψιλο-δουλεψανε απο την παραγωγή πως τάχα οι παίχτες, δεν γνωρίζονταν από πριν … Παραμύθια!!!! Η παίχτρια Αννα Λορενη, η οποία αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα, ήξερε πολύ καλά τον Νικο, καθώς η συγκεκριμένη είναι τραγουδιστρια στο επάγγελμα (πριν φυγει – για “προσωπικούς λόγους”- για το Ντουμπάι) και δούλευε αρκετές σεζόν στο Frangeliko, νυχτερινό μαγαζί, στο οποίο φωτιστής ήταν ο Σπυριδαντωνακης …

 

 

You might also like