Κωνσταντίνος Αργυρός: Επιστροφή στη… βάση του!!!

Το φετινό καλοκαίρι ήταν γεμάτο “μαγικά βράδια” με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο πλαίσιο της καθιερωμένης καλοκαιρινής του περιοδείας!  Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο  γνωστός καλλιτέχνης, ταξίδεψε σε αγαπημένους προορισμούς σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να βρεθεί κοντά στο κοινό, που τον στηρίζει σε κάθε του εμφάνιση.

Η φετινή καλοκαιρινή περιοδεία του Κωνσταντίνου Αργυρού περιελάμβανε τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, την Κέρκυρα, Αντίπαρο, Χαλκιδική, Πτολεμαΐδα, Σκιάθο, Πρέβεζα, Μονεμβασιά, Κατερίνη, Ναύπλιο , Πάτρα αλλά και την Κύπρο! Δώδεκα sold out συναυλίες , με το κοινό να δίνει δυναμικά το παρόν σε κάθε live.

Με την νέα του επιτυχία “Λιώμα” να έχει ξεπεράσει τα δέκα εκατομμύρια προβολές στο YouTube και να σκαρφαλώνει στην κορυφή του ελληνικού Airplay, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έρχεται να επιβεβαιώσει για ακόμη μια φορά ότι κάθε του single είναι επιτυχία.

 

Από την Παρασκευή 31 Αυγούστου ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Νινο , επιστρέφουν στο FANTASIA , όπου και θα εμφανίζονται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή .

 

You might also like