Η Άντζελα Δημητρίου Στο Βεάκειο

Η Άντζελα Δημητρίου Στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Όλα τα έσοδα της προγραμματισμένης συναυλίας της Άντζελας Δημητρίου θα διατεθούν στους πυρόπληκτους. Τα 40 χρόνια της επιτυχημένης μουσικής διαδρομής της και ενεργής παρουσίας στο τραγούδι, η μοναδική Άντζελα Δημητρίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά την Τρίτη 28 Αυγούστου με μια μεγάλη συναυλία, τα έσοδα της οποίας – όπως η ίδια αποφάσισε -θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στους πυρόπληκτους.

Κοινωνικά ευαίσθητη, η ΄Αντζελα Δημητρίου, μετά τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών και τις καταστροφικές συνέπειες της πυρκαγιάς, πήρε την πρωτοβουλία η δική της γιορτή να γίνει μια φωνή συμπαράστασης και υποστήριξης για όλους όσους δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται σκληρά.

Στο Βεάκειο Θέατρο στη προγραμματισμένη συναυλία της Άντζελας συμμετέχουν εκλεκτοί φίλοι -συνάδελφοί της, όπως: ο Αντύπας, η Σοφία Βόσσου, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Βασίλης Καρράς, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και special guest η τουρκοκύπρια τραγουδίστρια Ziynet Sali αλλά και ο Φοίβος, ο συνθέτης που της έχει χαρίσει υπέροχες επιτυχίες.

Άντζελα Δημητρίου 40 χρόνια τραγούδι και μία από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες των τελευταίων χρόνων.
Μια γυναίκα-σύμβολο! Η Λαίδη του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, μια δυνατή φωνή, με τεράστια ιστορία στη διασκέδαση και ατέλειωτες διαχρονικές επιτυχίες στο ενεργητικό της.

39 δίσκοι από τους οποίους οι 30 είναι χρυσοί και οι 24 πλατινένιοι, με πάνω από 2.500.000 πωλήσεις δίσκων στο εξωτερικό και 1.300.000 στην Ελλάδα και στην Κύπρο!
Οι αριθμοί εκπλήσσουν και μαζί τους η ανεπανάληπτη καριέρα μιας μεγάλης ερμηνεύτριας, μιας σπουδαίας φωνής με ειδικό ταμπεραμέντο και χιλιάδες θαυμαστές.
Γιατί η Άντζελα Δημητρίου μετράει σπουδαίες συνεργασίες και επιτυχίες.

Στο Βεάκειο Θέατρο, θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό σε μια συγκινητική και σπουδαία βραδιά για την επιτυχημένη 40χρονη πορείας της, είναι γιατί θα ερμηνεύσει όλες τις παλιές και νέες μεγάλες επιτυχίες που άφησαν και συνεχίζουν να αφήνουν εποχή όπως:  «Κάνε στην άκρη », «Μαργαρίτες» «Ουρανέ», «Ποιά θυσία», «Είναι κάτι χαρακτήρες», «Έχτιζα παλάτια », «Τι να την κάνω την αγάπη σου», «Κυρία θα μείνω», «Κλείσε φώτα κλείσε μάτια», «Εσύ τι λες», «Φταίει ο έρωτας», «Έχω μια καρδιά», «Γυναίκα εγώ», «100%», «Δυό φωνές», «Φωτιά στα Σαββατόβραδα», «Ήθελα να ξερά δεν ντρέπεσαι», «Θέλω να τα σπάσω όλα», «Come back», «Αν είχα έναν άνθρωπο» και τόσες άλλες μεγάλες επιτυχίες.

You might also like