Η Selena Gomez είναι αποφασισμένη να κάνει καριέρα στον κινηματογράφο!

Η Selena Gomez είναι αποφασισμένη να κάνει καριέρα στον κινηματογράφο.

Όπως ανακοινώθηκε από το περιοδικό Hollywood Reporter, η τραγουδίστρια και ηθοποιός θα συμμετάσχει σε μια νέα ταινία με τον Robert Downey Jr!

Η ταινία λέγεται “The Voyage of Doctor Dolittle” και είναι βασισμένη στο βιβλίο του Hugh Lofting, “Doctor Dolittle”.

Το βιβλίο αφηγείται την ιστορία ενός γιατρού που μπορεί και μιλάει στα ζώα.Το βιβλίο έχει γίνει ταινία αρκετές φορές στο παρελθόν αλλά το “The Voyage of Doctor Dolittle” δεν είναι sequel σε καμία από αυτές.

Στην ταινία θα πρωταγωνιστεί ο Robert Downey Jr στον ρόλο του Dr Dolittle, με τους  Antonio Banderas και Michael Sheen να συμμετέχουν.

Η Selena θα δώσει την φωνή της σε ένα από τα ζώα που μιλούν στον Dr Dolittle, μαζί με τον Tom Holland (από το Spider-Man: Homecoming), τον Ralph Fiennes και την Emma Thompson (από τις ταινίες Harry Potter). Η συγκεκριμένη ταινία δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Selena χαρίζει τη φωνή της σε χαρακτήρα, καθώς πρωταγωνίστησε στις 2 πρώτες ταινίες Hotel Transylvania, με την 3η ταινία “Hotel Transylvania 3: Summer Vacation” να κυκλοφορεί το καλοκαίρι του 2018.

Τέλος, τα γυρίσματα για την ταινία “The Voyage of Doctor Dolittle” θα ξεκινήσουν στο τέλος του Φεβρουαρίου ενώ λέγεται πως θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 12 Απριλίου τους 2019.

You might also like